Política de privacitat

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DEL CARDENER garanteix l'adopció de les mesures necessàries per gestionar les dades de l'usuari amb caràcter personal de conformitat amb el que s'estableix a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades. D'aquesta manera, les dades facilitades per l'usuari, així com el seu correu electrònic, seran afegits als fitxers de "clients" de MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DEL CARDENER amb l'únic fi de gestionar i realitzar campanyes comercials del seu possible interès (ofertes, promocions, etc). Si l'usuari no desitja rebre aquesta informació comercial pot comunicar-ho a ecorail@mintercar.org i serà donat de baixa immediatament com a destinatari d'aquest tipus d'informació.
Totes les comunicacions privades entre MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DEL CARDENER i els seus usuaris seran considerades confidencials i en cap cas es transferiran a tercers.

MANCOMUNITAT INTERMUNICIPAL DEL CARDENER es reserva el dret de verificar la informació facilitada per l'usuari. L'usuari també podrà exercir en tot moment el seu dret de rectificar o cancel·lar les seves dades mitjançant una sol·licitud específica que ha d'enviar a ecorail@mintercar.org adjuntant una còpia del seu document oficial d'identificació (DNI, carnet de conduir o passaport) que l'identifiqui legalment.